Bistro/ Bar Morningstar is elke dag open en ook het terras laat brengt ons in de verleiding om te genieten bij mooi weer.

Chef Alexandre Binard is er de chef kok die samen met het ganse team de alledaagse keuken brengt met af en toe een vleugje zuiderse invloeden. De Morningstar leiden tot een vaste waarde  in het Brugse is de opdracht en daarom werd hij overgevlogen uit Brazilië om speciaal voor onze klanten zijn kennis te delen die hij heeft over de loop der jaren mocht opdoen in de zuiderse keukens. 

Het was meteen duidelijk dat hij onze Belgische keuken zou aanpassen met een tintje zuiders gevoel maar vooral om onze gasten te laten genieten van eerlijke gerechten van onze belgische  klassiekers en zuiderse gerechten.
Heb je zin in een middag lunch of een avond diner, iedereen is welkom.

Keuken is open van 11:30 tot 14:00 en van 17:30 tot 21:30.

Neem een kijkje naar onze menu's. De Chef kan uiteraard de kaart ten alle tijde wijzigen naargelang de vraag en de beschikbare produkten.

Zijn er wensen voor uw familie feesten en andere bijeenkomstendan staan wij u graag ten dienste met al uw vragen via morningstar@leboisdebruges.be.